Go to Top

La Música. Ombra mai fu.

 
En l’òpera Serse, el rei de Pèrsia es dirigeix a un arbre, un plàtan, i expressa la seva admiració per la seva gran bellesa:

Ombra mai fu
di vegetabile
cara ed amabile
soave piu.

Serse canta i repeteix aquesta lletra tan simple… mai hi va haver una ombra d’un vegetal més dolç i amable, més suau.

Per a nosaltres és l’himne a la bellesa de la Naturalesa… a la Hoz del Río Dulce… la melodia que més agrada a la dona d’aigua que allí habita des de fa més de mil anys.

 

 

Cada un dels episodis de la Història dels Herois incorpora una peça musical de qualitat. Per això, la Fundació Aurora fa una crida a tots els melòmans, professionals i aficionats a la música a incorporar-se com a simpatitzants de la fundació i posar el màxim interès a fer conèixer als nostres nens i joves aquestes melodies meravelloses.

Però en aquest cas, a més, tenim un altre objectiu: que tots els nens i joves aprenguin a interpretar la cançó Ombra mai fu, i que amb el suport de psicòlegs i educadors sigui una arma potent en la prevenció de la depressió i el suïcidi.

Una cançó…, esperar l’endemà… és la lliçó que l’Anita va rebre de la seva mare. Inculcada en una edat primerenca pot ser eficaç en l’edat adulta, quan comencin a manifestar-se els problemes.